Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Οδηγός κινητής τηλεφωνίας για γονείς από την Vodafone

Vodafone: Εκδίδει και πάλι τον «Οδηγό για Γονείς»
Hμερησιαonline via edugate.gr

O ανανεωμένος Οδηγός έχει στόχο να καλύψει τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των γονέων για ενημέρωση, σε θέματα που αφορούν στη χρήση Κινητής - Σταθερής Επικοινωνίας & Διαδικτύου από τα παιδιά τους.

Για άλλη μια φορά η Vodafone εκδίδει τον «Οδηγό για Γονείς», ο οποίος περιλαμβάνει θέματα που αφορούν στην πρόσβαση στο διαδίκτυο από κινητό τηλέφωνο και από ηλεκτρονικό υπολογιστή, στους τρόπους ελέγχου της πρόσβασης, στα ηλεκτρονικά παιχνίδια, στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, στο διαδικτυακό εκφοβισμό, αλλά και στον εθισμό στο διαδίκτυο και πώς μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε.
Μετά την κυκλοφορία του πρώτου Οδηγού για γονείς στην Ελλάδα, το 2007, ο ανανεωμένος Οδηγός έχει στόχο να καλύψει τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των γονέων για ενημέρωση, σε θέματα που αφορούν στη χρήση Κινητής - Σταθερής Επικοινωνίας & Διαδικτύου από τα παιδιά τους.

Ο νέος Οδηγός έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με δύο έγκριτους φορείς, την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο και την Ελληνική Εταιρεία Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας. Στις 37 σελίδες του παρουσιάζει με απλά λόγια τη σχετική τεχνολογία, τις διαρκώς εξελισσόμενες υπηρεσίες και παράλληλα ειδικοί επιστήμονες δίνουν χρήσιμες συμβουλές.



O Οδηγός είναι διαθέσιμος στο vodafone.gr και σε όλα τα καταστήματα Vodafone.

Τον οδηγό μπορείτε να κατεβάσετε και από εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: