Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Οργάνωση εκδηλώσεων - εθελοντές

Αγαπητοί γονείς,

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογός μας επιθυμεί να διοργανώσει πολλές εκδηλώσεις για τα παιδιά μας αλλά και για εμάς τους γονείς. Επίσης φιλοδοξεί να διευρύνει την δραστηριότητά του και την βοήθειά του στο εκπαιδευτικό έργο του σχολείου.

Για την καλύτερη διοργάνωση των εκδηλώσεων, χρειάζεται η ενεργός συμμετοχή όλων μας στην προετοιμασία τους. Καθένας σας, ανάλογα με το ενδιαφέρον ή την ειδικότητά του μπορεί να συμμετέχει σε μια ή περισσότερες, βοηθώντας το έργο του συλλόγου.  Ομοίως επιζητούμε τη βοήθεια και εθελοντική προσφορά όσων γονέων έχουν σχετικές γνώσεις, ενδιαφέρον και διάθεση ενασχόλησης σε ειδικότερες δράσεις, με σκοπό την αναβάθμιση των εργαστηρίων μας, του σχολικού εξοπλισμού και του εκπαιδευτικού έργου.

Έως σήμερα, για την σχολική χρονιά 2010-2011, έχουμε ευελπίστως προγραμματίσει :



Α.Εκδηλώσεις

  1. Χριστουγεννιάτικο παζάρι
  2. Πίτα Πρωτοχρονιάς
  3. Αποκριάτικος χορός
  4. Φωτογράφιση-βιντεοσκόπηση εκδηλώσεων
  5. Έκθεση βιβλίου
  6. Γιορτή λήξης σχολικού έτους και αποχαιρετισμός έκτης.
  7. Θεατρικές παραστάσεις παιδιών
  8. Εκδρομές - επισκέψεις

Β.Δράσεις

  1. Οργάνωση σεμιναρίων/ομιλιών για γονείς
  2. Σχολική βιβλιοθήκη – οργάνωση, εμπλουτισμός.
  3. Αναβάθμιση-υποστήριξη υπολογιστών του σχολείου και εκπαιδευτικού λογισμικού.
  4. Ανάπτυξη του website του Συλλόγου
  5. Ανάπτυξη του website του Σχολείου
  6. Συλλογή υλικού από παλαιότερες εκδηλώσεις, παρελάσεις κ.λ.π για δημιουργία  ιστορικού αρχείου πολυμέσων (φωτογραφίες, βίντεο, εκθέσεις, ζωγραφιές, κατασκευές).
  7. Επέκταση εργαστηρίων-δραστηριοτήτων με ζωγραφική, ρομποτική, φωτογραφία, μουσική (ή άλλα θέματα που μπορεί να προτείνετε).

Γ.Λοιπά

  1. Ορισμός συνδέσμων επικονωνίας ανά τάξη.
Όσοι γονείς μπορούν να βοηθήσουν στην προσπάθειά μας παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την 5 Δεκεμβρίου 2010 είτε συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα εθελοντή, είτε συμπληρώνοντας το αντίστοιχο έντυπο που θα σας αποσταλεί. Μπορείτε να το παραδώσετε στην κα Έφη οι ίδιοι, ή μέσω του παιδιού σας.

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: