Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Αποφάσεις Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης

Ενημερώνουμε περιληπτικά για τις αποφάσεις της τελευταίας τακτικής ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Γονέων που πραγματοποιήθηκε την 14/11/2011.

Πέραν των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, συζητήθηκαν και πολλά θέματα που μας απασχολούν ως γονείς και έγινε γόνιμη και ουσιαστική συζήτηση.

Οι αποφάσεις περιληπτικά έχουν ως ακολούθως:
1. Εγκρίθηκε ο απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου και η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για το έτος 2010-2011.
2. Επιβεβαιώθηκε η ανάγκη καταβολής συνδρομών από όσο το δυνατόν περισσότερους γονείς, δεδομένου ότι εφέτος μειώθηκε το ποσόν της ετήσιας συνδρομής, αλλά επίσης (άνευ απροόπτων) δεν θα εισπραχθούν έκτακτες εισφορές.
3. Λόγω αποχωρήσεως από το σχολείο των κ. Δ.Ραυτόπουλου και κας Β.Ρόδη-Καρατσάλου, ήτοι δύο εκ των μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής, ορίσθηκαν για την τρέχουσα σχολική χρονιά αντικαταστάτες τους οι κύριοι Στάθης Τάσος και Χαλικιάς Σταύρος.
4. Αποφασίσθηκε να συνεχισθεί η προσπάθεια του Συλλόγου για τον εξοπλισμό του σχολείου με διαδραστικούς πίνακες και η εν γένει αρωγή του στην χρήση εκπαιδευτικών μέσων νέας τεχνολογίας.
5. Αποφασίσθηκε να ενισχυθεί και να οργανωθεί καλύτερα η υποδοχή των νέων γονέων της Α τάξης, τόσο κατά την διαδικασία των εγγραφών όσο και κατά την έναρξη του σχολικού έτους.
6. Θα συνεχισθεί η προσπάθεια παρεμβάσεων για την υλοποίηση της εγκατάστασης ανελκυστήρα ΑΜΕΑ στο σχολείο από τον Δήμο.
7. Έγινε γενική ενημέρωση για τις δραστηριότητες και τα σεμινάρια. Ειδικά για τα σεμινάρια ρομποτικής θα γίνει νέα εκδήλωση ενδιαφέροντος τον Ιανουάριο.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και ευελπιστούμε ότι και φέτος θα έχουμε μια παραγωγική χρονιά, παρά τις δυσκολίες.

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων

Δεν υπάρχουν σχόλια: