Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Συνάντηση για εκπαιδευτική ρομποτική

Την Τρίτη 29-2-2012 και ώρα 19:00 θα συναντηθούν στο σχολείο οι γονείς που επιθυμούν να συμμετέχουν τα παιδιά τους σε εργαστήρια εκπαιδευτικής ρομποτικής που θα διοργανωθούν από τον σύλλογό μας με την βοήθεια της wrohellas.gr. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά των Ε και ΣΤ τάξεων. Σχετική πρόσκληση έχει ήδη αποσταλεί σε όλα τα τμήματα των δύο τάξεων του σχολείου μας.

Στη συνάντηση θα γίνει σχετική ενημέρωση και δήλωση ενδιαφέροντος και θα επιλεγούν οι κατάλληλες ώρες για τη διεξαγωγή των εργαστηρίων. Εν συνεχεία τα παιδιά θα μπορέσουν εφ'όσον επιθυμούν να συμμετέχουν και στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και γιατί όχι και στον Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Περισσότερες πληροφορίες για αυτά στο Official Site του Πανελληνίου Οργανισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

Επειδή απαιτείται ελάχιστος αριθμός συμμετοχών για την διεξαγωγή των εργαστηρίων, για όσους αμφιταλαντεύονται έχουμε το απόλυτο επιχείρημα : το ρομπότ που βρίσκει το χαμένο στο σπίτι κινητό και το φέρνει στο χέρι σας - από τα χεράκια του παιδιού σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: