Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Καλή Σχολική Χρονιά 2012-2013!


Άλλη μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει. Καλωσορίζουμε στο σχολείο μας τα καινούργια παιδιά και τους γονείς της Α' τάξης. Στον διευθυντή μας και τις δασκάλες μας πρωτίστως, αλλά και σε όλους όσους εμπλέκονται στην εκπαιδευτική διαδικασία και στη λειτουργία του σχολείου, ευχόμαστε θερμά καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο τους.

Μαζί με τις ευχές μας, τους δηλώνουμε ότι σε αυτούς τους δύσκολους και κρίσιμους καιρούς, από την δική μας πλευρά, των γονέων, θα έχουν την αμέριστη συμπαραστασή μας, όπου και όσο μπορούμε, τόσο στα καλά κεκτημένα που πρέπει να διατηρήσουμε, όσο όμως και στα όποια κακώς κείμενα, που οφείλουμε με δίκαιη κρίση να αναγνωρίσουμε, να απορρίψουμε και να αλλάξουμε. 

Όλοι μαζί, εκπαιδευτικοί και γονείς, προετοιμάζουμε τα παιδιά μας να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του μέλλοντος. Να φτιάξουν μια κοινωνία και μια πατρίδα καλύτερη από αυτή που σήμερα έχουν. Η ποιότητα της εκπαίδευσής τους, θα παίξει σε αυτό τον πρώτιστο ρόλο. Σε αυτό το κοινό μας έργο, στην αποτυχία ή την επιτυχία του, στη μάχη μεταξύ μιας αμόρφωτης Ελλάδας που θα σβήσει παρακμάζοντας ή μιας Ελλάδας που μέσα από την καλλιέργεια, την δημιουργικότητα και την εργατικότητα της νέας γενιάς, των σημερινών παιδιών μας, θα αναγεννηθεί και θα προκόψει, κριτής και αξιολογητής δεν θα είναι ούτε οι γονείς, ούτε κάποια επιτροπή, ούτε κάποιος προϊστάμενος της δευτεροβάθμιας. Θα είναι δυστυχώς ο σκληρότερος όλων: η Ιστορία. Ενώπιον αυτής καλούμεθα όλοι να είμαστε παρόντες και να εκτελέσουμε το καθήκον μας, με μοναδικό γνώμονα τα παιδιά.

Καλή σχολική χρονιά!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του σχολείου:

Ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά θα γίνει την Τρίτη 11-9-2012 και ώρα 8:15.
Μετά τον αγιασμό οι μαθητές θα γνωρίσουν τις δασκάλες τους.
Οι μαθητές θα αποχωρήσουν μαζί με τους γονείς τους στις 9:30 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: