Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Διοργάνωση σεμιναρίων - ερωτηματολόγιο

Αγαπητοί γονείς,

Ο Σύλλογός μας από κοινού με τον Σύλλογο Διδασκόντων, θα διοργανώσουν σειρά σεμιναρίων-ομιλιών, με θέματα που μας αφορούν άμεσα ως γονείς. Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν σε χώρους του Σχολείου ή του Δήμου Βριλησσίων, από εξειδικευμένους επιστήμονες και εκπαιδευτικούς. Επιζητείται μετέπειτα η υποβολή ερωτήσεων, η ενεργός συζήτηση και η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών όλων των συμμετεχόντων.

Παρακαλούμε να βαθμολογήσετε τα θέματα που έχουν ήδη προταθεί, κατά σειρά ενδιαφέροντος συμμετοχής σας, από 1 (ελάχιστο ενδιαφέρον) έως 5 (πολύ ενδιαφέρον), συμπληρώνοντας την φόρμα που σας έχει ήδη αποσταλεί, αλλά και να προτείνετε πιθανόν κάποιο άλλο θέμα που σας ενδιαφέρει, και να την επιστρέψετε στο γραμματοκιβώτιο του συλλόγου, το αργότερο έως την 20η Φεβρουαρίου 2011. Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπληρώσετε την ίδια φόρμα στην ιστοσελίδα του συλλόγου εδώ και να μας διευκολύνετε σημαντικά στην επεξεργασία της.

Αναλόγως του ενδιαφέροντος, θα καθορισθούν οι ημερομηνίες και οι χώροι διοργάνωσης. Πιστεύουμε ότι τα θέματα είναι εξαιρετικά επίκαιρα, μας απασχολούν όλους, και η παρακολούθηση και συμμετοχή σας, θα σας είναι χρήσιμη και εποικοδομητική.

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων

Δεν υπάρχουν σχόλια: