Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Στο μουσείο της Aκρόπολης

  
Με εξαιρετική επιτυχία και απρόσμενη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα επισκέψεων στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης, που οργάνωσε ο Σύλλογός μας τον Φεβρουάριο για τα παιδιά και τους γονείς του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων. Αντί για τις δύο αρχικά προγραμματισμένες επισκέψεις, το ενδιαφέρον ήταν τόσο μεγάλο, που οργανώθηκαν τελικώς τέσσερεις επισκέψεις, με συμμετοχή άνω των 2/3 του συνόλου των γονέων και παιδιών του σχολείου.

Ο Σύλλογος Γονέων θέλει να ευχαριστήσει θερμά την κα Σίσσυ Χασιώτου, ξεναγό του μουσείου και μέλος μας, για την ευγενική και ανιδιοτελή προσφορά του χρόνου και των γνώσεών της στις επισκέψεις αυτές. Η περιήγηση στο μουσείο υπό την δική της ξενάγηση ήταν πραγματικά μια ξεχωριστή εμπειρία παιδείας, γνώσης και αισθητικής πολιτισμού. Αλλά και ανάδειξης πολλών εκ των διακεκριμένων στοιχείων της ιστορίας και του κάλλους των αριστουργήματων της Αρχαϊκής και Κλασικής εποχής, που φιλοξενούνται σε αυτό το ξεχωριστό χώρο της σημερινής Αθήνας.

Ελπίζουμε ότι αυτό ακριβώς το πνεύμα εθελοντισμού και προσφοράς, όπως αναγνωρίζεται και τιμάται τελικώς, από την αθρόα συμμετοχή όλων, να είναι παράδειγμα και για περισσότερες μελλοντικές δράσεις και εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.

Όσοι δεν μπόρεσαν να έρθουν, μπορούν να βρουν πληροφορίες για το μουσείο μεταξύ άλλων, στην ιστοσελίδα του αλλά και στην σχετική σελίδα της wikipedia.

Υ.Γ.Επίσης οφείλουμε να αποδώσουμε τις ευχαριστίες μας και αναγνώριση στην κα Μαρία Βοζικάκη για τις ακούραστες οργανωτικές προσπάθειες και την επιμελή ασχολία της.

Για το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
Ο Πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: